Mindszenty Ifjúsági Ház - Zalaegerszeg (Zala)

Weboldal: www.botfaihaz.hu
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Várberki u. 13.
Telefon: 06-30-954-7755
Email: botfaihaz@gmail.com

A Mindszenty Ifjúsági Ház a közel 800 négyzetméteres hajdani Erdődy-Hüvös-kastélyban működik, Zalaegerszeg déli részén, Botfa városrészben.

Az épület különösen alkalmas ifjúsági képzések, tréningek szervezéséhez. Ajánljuk táborozó csoportoknak, osztálykirándulóknak, baráti társaságoknak, sportcsapatoknak, de kiváló lehetőség, olcsó szálláslehetőséget kereső, egyéni-családi kirándulóknak.

Polgár Kemping-Polgár Város Gyermeküdülője - Polgár (Hajdú-Bihar)

Weboldal: www.szallaskiado.hu/polgar-kemping-polgar/
Cím: 4090 Polgár, Fürdő út 3.
Telefon: +36-52-391-188
Fax: +36-52-391-374
Email: varosgondnoksag2@freemail.hu

A polgári Strandfürdő és kemping jól megközelíthető Debrecen és Tiszaújváros felől egyaránt. Családias jellegű strandja gyógyhatású termálvízre épült. A stranddal szembeni erdő mellett fogadja vendégeit a 2*-os Polgár Kemping.

Fákkal sűrűn beültetett, árnyas, csendes, pihenésre kikapcsolódásra kiválóan alkalmas hely, mely lakóépületektől távol, üdülőövezetben van. A közelben bevásárlási lehetőség, étterem valamint strandbüfé található.

A strandfürdő területén korszerű műfüves pálya, kispályás labdarúgópálya, tenisz- és strandröplabda pálya szolgálja a sok mozgással járó labdajátékokat kedvelő fürdőzőket további szolgáltatások – masszázs, szauna- közepette. A fürdőzés mellett horgászati lehetőség is várja a kedves vendégeket.

Nyitva tartás: 2012. 05.26 – 09.15 Minden nap 9-19

Részletes információ: www.polgar.hu

A kemping közel 6000 nm-es területén 300 fős sátrazó és lakókocsihely, 3 db. alpesi faház fogadja a vendégeket 6-8 személyes faházakban, amelyekben önálló vizesblokk, tv, hűtőszekrény, minikonyha található, valamint közös kültéri konyha és vizesblokk.

Irányár: 10.000 – 12.000 Ft/éj/ház
Öt éjszakás foglalás esetén a fürdő belépő árából 50% kedvezmény!!
Sátor és lakókocsi: 1.600-2.100-2.600 Ft/éj

Gyermeküdülőnkben is szeretettel várjuk kis vendégeinket.

Polgár Város Gyermeküdülő - Fonyódliget
Fonyód-liget üdülő 8640 Fonyód, (Fonyód-liget), Niklai u. 4.

Az üdülő a Balaton partjától alig 2 perc sétányira található ahol a strand ingyenes. A területünkön egy homokfoci pálya található, ping-pong asztal, igény szerint kialakítható röplabda és tollas pálya is. Kedvező adottságaink lehetőséget teremtenek a fedett- és szabadtéri közös programokra.

A strandolás, kirándulás, sport programok mellett hangulatos esti programokra is van lehetőség: tábortűz, grillezés. A zárt udvarral, tágas térrel rendelkező üdülőnk alkalmas táborok lebonyolítására.

A gyermeküdülő szobáinak kialakításával – két tanári szoba 9 fő elhelyezése, 4 db hálóterem 60 fő elhelyezése, mintegy 70 fő részére alkalmas szállás nyújtható. Diákcsoportok, gyermekszervezetek, színjátszó csoportok, énekkarok, képzőművész körök, sportegyesületek tagjait várjuk üdülésre, felnőtt kísérővel.
A szálláshoz külső, külön-külön fiú-lány WC-k és mosdós tusolók tartoznak közvetlenül egymás mellett. A szállás önellátással, étkezés nélkül vehető igénybe.

Szállásdíjak: 900 - 1.200 Ft fő/éj

Az üdülő szomszédságában található egy ABC bolt, és a környező közeli településeken szinte minden élelmiszer láncnak van már üzlete.

Információ www.polgar.hu, foglalás:

Tel: 52/391-188/ 27 mellék