Miniweboldal készítés

Ön kiválasztja azt a domain nevet, amelyet, ha begépelnek a böngészőbe, az Ön weboldala fog megjelenni:


www.azencegem.hu /.com/.net/.eu/ - amelyik tetszik vagy nem foglalt.Mi lefoglaljuk azt, tárhelyet és céges email címet biztosítunk hozzá (minta.janos@azencegem.hu).

Mi a választott névhez csatoljuk sablonját és biztosítjuk a technikai hátteret, hogy weblapja az interneten megjelenhessen.
Ön elküldi számunkra a szükséges információkat /bemutatkozó szöveg, képek, céglogó, prezentációk, műszaki leírások, termék-, szolgáltatás leírások, elérhetőségek, partnerek linkjei, referenciák, árlista, stb./
Mi beillesztjük weboldalába az Ön kérésének megfelelően.

Ezek után optimalizáljuk weboldalát (a Standard csomagot kivéve), ami azt jelenti, hogy a termékére, szolgáltatására jellemző kulcsszavak alapján az internetes keresőportálok használói később könnyebben megtalálják weboldalát. Ez azért fontos, hogy idővel minél több látogatót, majd potenciális vásárlót köszönthessen, akik az interneten kerestek segítséget és nem tudták, hogy Ön oldja meg problémájukat.


Mikor mindennel végeztünk, és elégedett az eredménnyel már csak oly módon kell/lehet élnie egy éves szolgáltatásunkkal, hogy ha bármin változtatna weboldalán /árak, szövegek, képek, szolgáltatások, stb./ azt jelzi nekünk, és mi szempillantás alatt elvégezzük a módosításokat!

Amiket eddig olvasott azok mind benne foglaltatnak a választott sablon csomagárában.

Ami nincs a csomagdíjakban
Választott honlapja tevékenységi körének megfelelő információkkal történő feltöltése a mi segítségünkkel és az Ön ellenőrzésével. A szolgáltatás díja egyszeri 10.000 Ft+Áfa.
Weboldala domain nevének átregisztrálása saját tulajdonába. Egyszeri adminisztrációs költség: 1.990 Ft+Áfa


Ezek a lehetőségek. Azonban a felsorolt műveletek előtt mindenképp szükséges egy döntés, amely ahhoz kell, hogy rendelkezzen egy honlappal.Díjcsomagunkat azok számára ajánljuk, akik egyszerű, gyors bemutatkozó weblapot szeretnének a legelérhetőbb áron az alábbiak szerint:

Mini weboldal:
Kinek ajánljuk?

Kezdő cégeknek és kisvállalkozásoknak.

Szakembereknek (fodrász, festő, kozmetikus, autószerelő, magánorvos, tanácsadó,vendégház tulajdonos,kis apartmanház tulajdonos...stb...).

• 1 oldalas weblap elkészítése
• egyedi design megtervezése
• bemutatkozás
• elérhetőség
• térkép beágyazása
• egyszerű képgaléria
• domain regisztráció és tárhely szolgáltatás ügyintézése

Ára:érdeklődjön e-mailben

info@magyarturizmusportal.hu

Cégünk teljes mértékben az Ön igényeinek megfelelően készíti el weboldalát, ezért a felsorolt pontokat személyre szabottan kezeljük, annak érdekében, hogy az ön elképzeléseinek maximálisan eleget tegyünk.