A Tavi Vendégház - Szentgotthárd (Vas)

Weboldal: www.tavihaz.hu
Cím: 9970 Szentgotthárd, Máriújfalui út 141.
Telefon: +36 94 381 777, 06-30-533-9521 , 06-20-576-1657
Email: mail@tavihaz.hu
Olcsó szállást keres az Őrségben? Pihenjen az Őrség kapujában, Szlovénia, Ausztria és Magyarország hármas határának közvetlen szomszédságában, a Hársas-tótól 300 méterre található családbarát vendégházunkban.

A táj természeti adottságainak köszönhetően, mint pl. a nagy kiterjedésű erdők, fenyvesek, dús rétek, tavak, vízfolyások, a Rába-völgye, a Hársas-tó, az Őrség, a Vendvidék, a tanösvények, kerékpáros- és gyalogos túrautak stb. kimeríthetetlen túrázási lehetőséget biztosítanak a tiszta levegőn, de lehetőség nyílik horgászatra, vadászatra, gombászatra, vadvízi evezésre, lovas kirándulásra és túrára is. A környék hagyományőrző lovas rendezvényei nemzetközi hírűek. A természet szépségei remek fotózási lehetőségeket is nyújtanak .

A hagyományőrző házigazdák, a változatos szabadidős programok, az Őrségi rendezvények és események, a csendes környezet és a jó levegő egész évben kellemes pihenésre és kikapcsolódásra nyújt lehetőséget.

Árak, szobák, szolgáltatásaink


Vendégházunk (5 szoba, 12 fő elhelyezése lehetséges) mindössze 300 méterre fekszik Vas megye legnagyobb horgászkezelésben lévő tavától.

Felszereltség:

- 2 db kétágyas, külön bejáratú, külön-külön fürdőszobás, falusias jelleggel berendezett, fagerendás, tornácos szoba, saját konyhával, központi fűtéssel.
- Apartman, 2 db kétágyas és egy egyágyas szobával, külön bejárattal, saját fürdőszobával, főzősarokkal, előtérrel, terasszal.

Amit még kínálunk:

- Gyermekjátszótér hintával, homokozóval, csúszdával; trambulin,
- Etetőszék, gyerekágy, gyerekfürdető,
- Medence és gyerekpancsoló,
- Napozóágyak, hintaágy,
- Darts,
- Kialakított grillező, szalonnasütő, bográcsozó hely kis kerti házikóval (vasak, sütőtárcsa, bogrács, asztalok, padok, székek),
- Lovaglási, kerékpár kölcsönzési lehetőség a közelben,
- 40 csatornás TV
- Zárt parkoló
- Kérésre reggelis ellátás
- Családias légkör

PROGRAMOK:

A Hársas-tó mintegy 17 hektáron terül el, lehetőséget ad egy kis strandolásra (lassan mélyülő víz, homokos part), a horgászat szerelmeseinek egy kis pecázásra (telepített horgászvíz, melyben harcsa, ponty, süllő, kárász, dévér és egyéb keszeg a fő zsákmány, horgászjegyet helyben tudok biztosítani), vagy csak egy kirándulásra a tó körüli fenyvesekben kanyargó sétányon.

A vendégház 8 illetve 10 Km távolságra található a rábafüzesi osztrák vagy a kétvölgyi Szlovén határátkelőtől, így ideális kiindulópont egy kis szomszédlátogatásra.

Mindkét országban a határ közelében híres várak és termálfürdők találhatók, sőt helyben is megnyílt a Szentgotthárd Wellness & Spa, vendégházunktól mintegy 3 kilométerre.

Néhány látnivaló a teljesség igénye nélkül:

A híres pityerszeri skanzen (12 km), a veleméri árpádkori (30 Km) vagy a 800 éves szentgotthárdi (3 Km) templom, a Brenner kápolna (2 Km), a nagyszombatfai fazekas műhely és vadászati kiállítás (21 Km), a pankaszi szoknyás harangláb (25 Km), a Hármashatárkő (16 Km), a fekete láp (9 Km) és még sorolhatnám. További látnivalókat és részletesebb leírást a "Környék" és "Programok" menüpontok alatt találhat.

Árak:

Szállásdíj: 3000 Ft/fő/éj
Főszezon és kiemelt időszakok: 4000 Ft/fő/éj
Idegenforgalmi adó: 500 Ft/fő/éj (18 éves kor felett)
Reggeli: 1000 Ft/fő
Gyermekkedvezmény: 4 éves korig 100 %, 10 éves korig a szülőkkel közös szobában 50 %.

Fizethető:
- Készpénzzel
- Átutalással a következő bankszámlaszámra: OTP 11773470-60381251

- Szépkártya elfogadó hely (OTP, MKB, K&H)