Ablak A Körösre Apartman - Gyula (Békés)

Weboldal: www.ablakakorosre.hu/
Cím: 5700 Gyula, Városház utca 19/310
Telefon: +36-20-966-0980 ,+36-30-253-8646
Email: julianna.kenez@gmail.com
Talán sokaknak első hallásra a Körösről a Gyulától néhány kilométerre lévő folyók jutnak eszébe: Fekete körös, Fehér körös.

Van azonban az utóbbinak egy mellékága, amit a helyiek Kiskörösnek vagy élővíz csatornának hívnak.

Ez a kis folyócska keresztülszeli a várost, vizét a Fehér körösből "nyeri". Kedvelt tartózkodási helye az egész éven át itt élő és költő vadkacsáknak. Apartmanunk ennek a partján fekszik, erkélyünkből, ablakunkból a kilátás ennek partjára nyílik, mint ahogy az a fotón is látszik.

Kilépve az apartman Köröspart felőli ajtaján, jobbra indulva 100 m-re csónak, vizibikli is bérelhető. Ha balra indulunk el 3 percnyi séta és elérünk a várfürdő bejáratához, mely közvetlen közelében fekszik a Gyulai vár. A vár előtti téren rendezik meg minden évben a Gyulai nagy fesztiválokat, a tószinpadon pedig a Várszínház előadásait. Vendégeink részére segítséget nyújtunk foglalás esetén a színházjegyek megvételében is.

Biztosíthatjuk az idelátogatókat, hogy a magas színvonalon berendezett, részletekig menő igényességgel megépített apartmanunkban jól fogják magukat érezni.

Az apartmanunk két szobából, egy fürdőszobából egy előtérből, egy erkélyből és egy wc-ből áll. A mellékhelyiség nincs egy légtérben a tusolóval. Az amerikai konyhás szállásunkon főzési, sütési lehetőség van, nem kell nélkülözniük semmit az otthon megszokott komfortból.

A felszereltséghez tartozó egyéb berendezések:

kábel TV, mikrosütő, kávéfőző, vasaló, vasalódeszka, hűtő fagyasztóval, teraszon kerti székek asztallal, kisgyermek részére etetőszék.

Személyautó részére ingyenes mélygarázs használatot biztosítunk. (A tulajdonos nem lakik az ingatlanban.)

Amennyiben a belvárosban szeretne sétálni, nem kell mást tennie, mint a másik kijáraton elhagyni a belső udvart. Ha kilép az utcára 150m-re megtekintheti a világórát, mely esti fényben is gyönyörű.

Az odáig vezető út a felújított belvárosi utcán vezet, mely egy a forgalom elől elzárt, szökőkutakkal szegélyezett sétálóutcában folytatódik.
Köszönjük, hogy megtisztelt figyelmével, a mielőbbi találkozás reményében:

Tisztelettel:

Pallagné Kenéz Julianna


Árak:

Szezonban: 4500 HUF + IFA/fő/éjszaka
Szezonon kívül: 3500 HUF + IFA/fő/éjszaka
Kiemelt rendezvények: 5000 Ft+IFA/fő/éjszaka

Főszezon:
május 01-től augusztus 31-ig
Szezonon kivül:
augusztus 31-től május 01-ig