Tiszavirág Camping és Vendégház - Rakamaz (Szabolcs-Szatmár-Bereg)

Weboldal: www.tiszaviragcamping.hu/
Cím: 4465 Rakamaz-Tiszapart, Horgász utca 11/A
Telefon: 06/70/9344176 , 06/70/9344175
Email: tiszavir@freemail.hu

A Tiszavirág Camping és Vendégház minden év április 01-től, október 30-ig non-stop nyitva áll minden kedves vendégeink előtt, akik szeretik a szórakozást, a vonzó festői környezetet, a kikapcsolódást, a pihenést.

Tokaj város idegenforgalmi szempontból is kiemelkedő jelentőséggel bír. A camping Szabolcs-Szatmár-Bereg megye nyugati kapujánál, a Tisza és Bodrog találkozásánál fekszik, közvetlenül a Tisza híd lábánál, a tokaji (Kopasz) heggyel szemben. mintegy 2 hektáros területen.

A camping nagysága és adottsága lehetőséget kínál kempingezők (sátorozók) számára, iskolák, osztályok kirándulásaira, táborozásaira, lakókocsik (karavánok) fogadására, vízitúrázok kikötésére, családok, csoportok, szervezetek szórakozására, rendezvények lebonyolítására.

A camping 3 és 4 ágyas házaiban mintegy 70 fő részére tud szállást biztosítani. A sátorozás több 100 fő részére adott. Lakókocsik számára kiépített elektromos csatlakozási lehetőség van.

Tisztálkodásra korszerű, hideg-melegvizes zuhanyzók állnak a Tisztelt vendégek rendelkezésére.

Hasznos időtöltés céljából számtalan lehetőség közül választhat az idelátogató. Tokaj közelsége, a két folyó találkozása, a szomszédos városok, települések nevezetességei a zempléni hegyvonulat nyújt élményekben gazdag programot.

Igényeknek, csoportlétszámnak megfelelően a különböző programok (sétahajózás, kenuzás, pincelátogatás) akár szervezett formában történő lebonyolítását is tudjuk vállalni.

A campingen belül a Tisza folyó, környékén a tavak, holtágak nyújtanak horgászati lehetőséget.

Sétahajózásra, kajak-kenuzásra a két folyó, a Tisza és a Bodrog, valamint ezek ártere biztosít élményekben gazdag túrát.

Tokaj és környékének nevezetes borpincéiben csoportok részére borkóstolással, akár étkezéssel egybekötött pincelátogatást szervezünk.

A camping területén található az újonnan átalakított Tiszavirág Csárda, mely hideg-melegétkezést biztosít vendégeink számára. Csárdánkban az étlapon minden jellegzetes magyar étel megtalálható.

Gasztronómiai igények kielégítésének céljából a szabadtéri sütni-főzni vágyóknak rendelkezésre áll bogrács, üst, grillsütő és szalonna sütő helyek.
Tiszavirág Camping és Vendégház

Tornyos Villa - Bogács (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Weboldal: www.bogacs-tornyosvilla.hu/
Cím: 3412 Bogács Kökény utca 23
Telefon: 06-(70) 942-5928
Email: vacsi2005@freemail.hu

Szállásunk Bogács egyik csendes, nyugalmas részén található, néhány perc sétával eljuthatunk a gyógyfürdőbe, horgászhatunk a falu határában létesített horgásztóban, kirándulhatunk a környékbeli napsütötte domboldalakon.

Tóth Vendégházak * - Hídvégardó (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Weboldal: Nincs
Cím: 3768 Hidvégardó Tornai út 81-83
Telefon: 06-20-569-2789
Email: csaba.toth.59@gmail.com

A Szlovák határ mellett a Cserehát érintetlen erdei közötti Hídvégardó színvonalas magánszállása fogadja a Tóth Vendégházak vendégeit.

A szállás 2 házat foglal magába, ami közvetlenül a község központjában található.

A házak összkomfortos felújított tornácos parasztházak. Mindkét ház 2 szoba + nappalival rendelkezik.
Az udvarban szalonnasütők, grillsütő és kemence is van. A hátsó udvarban pavilon és medence helyezkedik el.

Sportolási lehetőségek labdajátékok és pingpongozás. Igény szerint használható szauna és konditerem. Kis termetű háziállatok hozhatóak. Parkolási lehetőség az udvarban.


A szálláshelyen készpénzzel fizethet!

Irányár:

2.500 Ft/fő/éj-től,minden esetben kérje egyedi árajánlatunkat!
Gyermek kedvezmény igénybe vehető!
Egész évben nyitva tartó magánszállás.

A Cserehát erdei, a közeli Aggteleki Nemzeti Park, a Szlovák karszthegység, a történelmi emlékek bőven biztosítanak programlehetőséget az ide érkezőknek.

Tölgyfa Vendéglő és Panzió - Pálháza (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Weboldal: www.zempleniszallasok.hu/palhaza-tolgyfa.html , palhaza.hu/
Cím: 3994 Pálháza, Dózsa Gy. u. 131.
Telefon: +36 47/370-027, 36 +36 70/ 615-9323 ,06-30-579-3983
Fax: +36 47/ 570-029
Email: patak24@t-online.hu

Pálháza kisváros Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a Hegyköz tájegységben, a Sátoraljaújhelyi kistérségben. Miskolctól 87 kilométerre keletre található. Magyarország legkisebb városa.

A festői környezetben fekvő település környékének turistaközpontja. Innen indul az ország legrégebbi erdei kisvasútja. Építészeti látványosság a kőkapui Károlyi-kastély.

Pálháza központjában található a szálláshely. Rendelkezik étteremmel, szaunával, kozmetikával és játszótérrel. A kisvasút megállójától 150 méterre, parkosított környezetben található.

Férőhelyek: 9 szoba, /2 db 2 ágyas, 1 db 4 ágyas, 2 db 2+2 ágyas, 1 db 5+2 ágyas /

Felszereltség: kábel TV, hűtő, zuhanyzó szobánként

Ellátás: Félpanziós ellátás igényelhető
Szolgáltatások: Kamerával felszerelt parkoló, játszótér, kosárpalánk kozmetika, étterem, bár. Grillezési, bográcsozási lehetőség.