Adatvédelmi nyilatkozat - (Pest)

Weboldal: Nincs
Telefon: -
Email: Nincs

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Személyes adatai védelme számunkra is fontos, ennek megfelelően kezelésük során folyamatosan gondoskodunk azok biztonságáról. Adatkezelésünk ráadásul mostantól egy minden európai gazdasági társaságra kötelezően érvényes előírásrendszernek, teljes nevén az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Általános Adatvédelmi Rendeletének is megfelel. Adatait ennek alapján megújult Adatvédelmi tájékoztatónk szerint kezeljük mindaddig, amíg másképp nem rendelkezik.
A Tájékoztató rendelkezéseinek kialakításakor a társaság különös tekintettel vette figyelembe
az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendeletében („Általános Adatvédelmi Rendelet”
vagy „GDPR”), az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011.
évi CXII. törvény („Infotv.”), a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”),
továbbá a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008.
évi XLVIII. törvény („Grtv.”) rendelkezéseit.

Ellenkező tájékoztatás hiányában a Tájékoztató hatálya nem terjed ki azon szolgáltatásokra és
adatkezelésekre, melyek a jelen Tájékoztatóban alább hivatkozott egyes honlapokon hirdető,
vagy azon más módon megjelenő, az adott honlap üzemeltetőjén ill. az Adatkezelőn kívüli
harmadik személyek promócióihoz, nyereményjátékaihoz, szolgáltatásaihoz, egyéb
kampányaihoz, az általuk közzétett tartalmakhoz kapcsolódnak. Ugyanígy ellenkező
tájékoztatás hiányában a Tájékoztató hatálya nem terjed ki olyan weboldalak, szolgáltatók
szolgáltatásaira és adatkezeléseire, melyekre a Tájékoztató hatálya alá tartozó honlapokon
található hivatkozás vezet. Az ilyen szolgáltatásokra a szolgáltatást üzemeltető harmadik
személyes adatkezelési tájékoztatójában foglalt rendelkezések irányadók, és ezekért az
adatkezelésekért Adatkezelő semmilyen felelősséget nem vállal.

Adatkezelő1 a Honlapok üzemeltetője, amely elsődlegesen médiatartalom-szolgáltatást végez,
és ezen főtevékenységéhez kapcsolódóan biztosítja a Honlapon keresztül elérhető
Szolgáltatásokat.
Adatkezelő2 a Szolgáltatások biztosításához kapcsolódóan elsődlegesen informatikai
szolgáltatásokat biztosít.
A jelen Tájékoztatóban leírt Adatkezelések a GDPR által meghatározott közös adatkezelésnek
minősülnek, mivel a Honlapon regisztráló Felhasználó által az adott Szolgáltatásra történő
regisztrációkor és az adott Honlap használata során megadott Személyes adatait az egyik
Adatkezelő a másik Adatkezelő részére továbbítja, aki azt a Szolgáltatás biztosítása érdekében
kezeli. A közös adatkezeléssel kapcsolatos feladat- és felelősségi köröket az Adatkezelők között
létrejött megállapodás határozza meg. Ennek alapján az Adatkezeléssel kapcsolatos felelősség
az Adatkezelők között az alábbiak szerint oszlik meg: mindegyik Adatkezelő felel az általa
végzett Adatkezelésért, így különösen azért, hogy az általa gyűjtött Személyes adatok
jogszerűen kerülnek a másik Adatkezelő részére rendelkezésre bocsátásra.
A Felhasználó az itt hivatkozott megállapodás feltételeitől függetlenül mindegyik Adatkezelő
vonatkozásában és mindegyik Adatkezelővel szemben gyakorolhatja a GDPR szerinti jogait.

Az általad megadott személyes adatokat saját profil oldaladon ellenőrizheted, módosíthatod, és itt kérheted kezelésük megszüntetését, azaz törlésüket is.

Az Adatkezelők a testre szabott kiszolgálás érdekében a Felhasználó számítógépén kis
adatcsomagot (ún. „cookie”-t) helyeznek el. A cookie célja az adott oldal minél magasabb
színvonalú működésének biztosítása, személyre szabott szolgáltatások biztosítása, a
felhasználói élmény növelése. A cookie-t a Felhasználó képes törölni saját számítógépéről,
illetve beállíthatja böngészőjét, hogy a cookie-k alkalmazását tiltsa. A cookie-k alkalmazásának
tiltásával a Felhasználó tudomásul veszi, hogy cookie nélkül az adott oldal működése nem
teljes értékű.
4.2 Az Adatkezelők személyre szabott szolgáltatások biztosítása során, cookie-k alkalmazásával a
következő Személyes adatokat kezelik: demográfiai adatok (a fenti 3.2 és/vagy 3.4 pontban
hivatkozott adatok alapján) valamint érdeklődési kör információk, szokások, preferenciák
(böngészési előzmények alapján).
4.3 A rendszerek működtetése során technikailag rögzítésre kerülő adatok: a Felhasználó
bejelentkező számítógépének azon adatai, melyek a Szolgáltatás igénybe vétele során
generálódnak, és amelyeket az Adatkezelők rendszere a technikai folyamatok automatikus
eredményeként rögzít. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatokat a rendszer a Felhasználó
külön nyilatkozata vagy cselekménye nélkül a belépéskor, illetve kilépéskor automatikusan
naplózza.

Az Adatkezelés célja, jogalapja
5.1 Az Adatkezelők által folytatott adatkezelések célja:
a) online tartalomszolgáltatás;
b) online elérés biztosítása;
c) a Felhasználó azonosítása, a Felhasználóval való kapcsolattartás;
d) a Felhasználói jogosultságok (a Felhasználó által igénybe vehető szolgáltatások)
azonosítása;
e) a Felhasználó által igénybe vett szolgáltatások valamint a hirdetések testreszabásának
elősegítése, a kényelmi funkciók igénybevétele;
f) egyedi felhasználói megkeresések kezelése, intézése;
g) statisztikák, elemzések készítése;
h) közvetlen üzletszerzési illetve marketing célú megkeresés (pl. hírlevél, eDM, stb.)
i) Felhasználó által generált tartalmak (pl. hozzászólás, fórum stb.) közzétételéhez
felület (tárhely) biztosítása;
j) egyedi esetekben nyereményjátékok szervezése, lebonyolítása, a nyertesek
kiértesítése és részükre a nyeremény biztosítása;
k) az informatikai rendszer technikai fejlesztése;
l) a Felhasználók jogainak védelme;
m) az Adatkezelő jogos érdekeinek érvényesítése.
Adatkezelő1 a fent ismertetett bármelyik adatkezelési cél megvalósítása érdekében kezelhet
Személyes adatokat, míg Adatkezelő2 által folytatott Adatkezelések célja a fenti c, d), e), h), i),
k) l) és m) pontokban nevesített adatkezelési célok.
Az Adatkezelők a megadott Személyes adatokat az e pontokban írt céloktól eltérő célokra nem
használják fel.

Az Adatkezelési Tájékoztató módosítása
12.1 Az Adatkezelő1 fenntartja magának a jogot, hogy a jelen Tájékoztatót egyoldalú döntésével
bármikor módosítsa.
12.2 A Felhasználó következő belépéssel elfogadja a Tájékoztató mindenkor hatályos
rendelkezéseit, ezen túlmenően az egyes Felhasználók beleegyezésének kikérésére nincs
szükség.
XIII. Jogérvényesítési lehetőségek

13.2 A Felhasználó az Adatkezeléssel kapcsolatos panaszával közvetlenül a Nemzeti Adatvédelmi és
Információszabadság Hatósághoz (cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; telefon:
+36-1-391-1400; e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu; honlap: www.naih.hu ) fordulhat.
13.3 A Felhasználó jogainak megsértése esetén bírósághoz fordulhat. A per elbírálása a törvényszék
hatáskörébe tartozik. A per – az érintett választása szerint – az érintett lakóhelye vagy
tartózkodási helye szerinti törvényszék előtt is megindítható. Az Adatkezelők kérésre a
Felhasználót tájékoztatják a jogorvoslat lehetőségéről és eszközeiről.
Budapest, 2018. április 17.

Ádi-Ida Lak - Hévíz (Zala)

Weboldal: adiidalak.ewk.hu/
Cím: 8380 Hévíz, Park utca 30.
Telefon: 06-30-993-4795 , 06-83-343-442
Email: adi.idalak@gmail.com

A megújult és átépített tófürdőtől 500 méterre, közel a városközponthoz, de már csendes környezetben, a fedett fürdő utcájában új, jól felszerelt apartmanokkal várjuk Önöket!

Az apartmanok felszereltsége:Wifi, TV, hűtő, mini konyha, erkély, zuhanyzó, nappali, háló klimatizálva.
Nagyobb családok, baráti társaságok részére különálló épületben lévő apartmanjaink, akár 12 fő részére is alkalmasak.

A Danubius Health Spa Resort Hévíz élményfürdőjét kedvezményes áron veheti igénybe a nálunk vásárolt bónnal.

Elő és utószezonban: 3000-4500 Ft+ IFA /fő/éj (január 2-március 12, október 30- december 21)

Főszezonban: 3500-5500 Ft+ IFA/fő/éj (március 13-október 29, december 22-január 01+ünnepnapok)

Az árak a szobák, valamint az apartmanok nagyságától és felszereltségétől függően változnak. -

A studió jellegű szobák -"2db"- 2 fő által bérelve - 3500 Ft/fő - főszezonban, - Apartmanok -"3db"- 2 fő által bérelve - 4250 Ft/fő - főszezonban, - 3 fő által bérelve - 4000 Ft/fő - főszezonban, - 4 fő által bérelve - 3500 Ft/fő - főszezonban

A 2017. év hosszú hétvégéinek meghosszabításaként plusz egy ajándék éjszakát tölthet el nálunk!

Forrás: http://adiidalak.ewk.hu/arak--akciok/

SZÉP kártyát elfogadunk!

Egész évben várjuk kedves vendégeinket!

Holiday on Hévíz! Here you can find the only lake – in Europe – which contains natural hot water termal spa.
This accomodation is 500 meter away from the city centre. Very quiet area, green environment. The house is on the same street where the indoor swimming pool and spa are.
The house is new and fully furnished, TV, fridge, fully fitted kitchen, bathroom, balcony, car park for more than 4 car.
The rooms are suitable for 2 person also suitable for 4 person for bigger families and 12 groups too.
We are expecting you with Hungarian hospitality and hope you will enjoy this friendly house.

Contact me on fax or letter please.

Ágnes Vendégház* - Szenna (Somogy)

Weboldal: Nincs
Cím: 7477 Szenna, Kossuth L. utca 1.
Telefon: +36-82-484-273 , +36-20-937-3729
Fax: +36-82-484-273
Email: agnesvendeghaz@freemail.hu

Kaposvártól 8 km-re, Szennában található hazánk első Európa Nostra-díjas falumúzeuma. Híre a határokon túl is terjed. Számtalan vendég kíváncsi a Belső-Somogy és a Zselic népi értékeire.

A vendégeket a falu stílusához illő színvonalas magánszállásokban helyezik el, mivel nem egynapos programot jelent. Az Ágnes Vendégház a falu 3*-os magánszállása. Komoly múlttal rendelkező magánszállás egykori parasztporta mintájára épült.

Népi értékeket őrző kert, hangulatos fatornácos ház. Szabadtéri sütés-főzés, kemencesütés, pinceszer, borkóstolás, strandolás, horgászat a környék tavainál, kerékpártúrák, gyalogtúrák, vadászat a falu és környékének a programjai a falumúzeumon, kézművesmúzeumon, népi és vallási rendezvényeken kívül.

A házban 10-12 fő kényelmes szállása 5 vendégszobában. Jól felszerelt konyha, fürdőszoba.
Irányár: 3.800 Ft/fő/éj

A szálláshelyen készpénzzel fizethet!

Ellátás kérhető a házigazdáktól.

Ágóc Vendégház - Alsóberecki (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Weboldal: Nincs
Cím: 3985 Alsóberecki, Rózsa Ferenc út 16.
Telefon: 06-20-967-2830
Email: agocvendeghaz@gmail.com

A Vendégház egy száz éves falusi kúriából lett kialakítva, 7 szoba, 2 közös fürdőszoba, társalgók, oszlopos tornác, a kéményen gólyafészek évente visszatérő gólyákkal. Külön épületben közösségi helység, felszerelt konyha. A terület közel 4000 m2 így tágas körbe kerített füves udvarral rendelkezik.1 db 3 ágyas szoba saját fürdővel!!

Étkezési lehetőség:

-önellátás –felszerelt konyha és szabadtűzön a kempingben
--élelmiszer bolt és kocsma 200 m

Az ÁGÓC Kemping és Vendégház körül szebbnél szebb természetes vizek- folyóvíz és holtág terül el (a kis körön belül).
a Bodrogon a horgászat mellett fürdeni, csónakázni lehet, minden víz kényelmes sétával 5-20 perc alatt elérhető.
A környék gazdag történelmi és idegenforgalmi látnivalókkal rendelkezik határon innen és túl.

Nyitvatartás: 04.05. - 10.25.
"Igény szerint téli időszakban is ( a ház téliesített )

Árak 1900 Ft/fő - től